Ілона Гвоздьова зізналася, що не скасувала весілля навіть після смерті батька: “Не дожив він зовсім трохи”

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова вперше відверто розповіла, чому не скасувала своє весілля навіть після смерті рідного батька.

Публіці Ілона знайома завдяки участі в таких танцювальних проектах, як “Танцюють всі” і “Танці з зірками”. В останньому вона одного разу навіть ставала переможницею, коли танцювала в парі з гумористом Ігорем Ласточкіним.

Крім кар’єри на телебаченні, героїня нашої сьогоднішньої статті зуміла побудувати міцну сім’ю. Гвоздьова одружена з бізнесменом Іваном Хомячуком, з яким вони разом в цілому вже 11 років. Пара виховує двох дітей — 5-річну доньку Рію (Валерію) і піврічного сина Домініка.

Ілона Гвоздьова з чоловіком і дітьми

Примітно, що на самому початку відносин батько Ілони з недовірою ставився до майбутнього зятя. Більш того, з тих трьох спроб Івана попросити руки коханої у її тата, той двічі відмовляв, а згоду дав, коли вже був при смерті. Чоловік не зміг побороти рак і пішов з життя всього за півтора місяці до весілля дочки.

Ілона Гвоздьова з татом

Чому ж вона її не скасувала навіть після такої важкої втрати? В інтерв’ю Аліні Доротюк Гвоздьова відповіла на це питання:

“Мама мені тоді говорила, що можливо це не правильно, що ось тата немає, а я як би… Чесно, я не знаю, хто як розсудить і мені здається, це взагалі наша особиста сімейна справа, але коли тато помирав у мене на руках, він сказав: “Слухай, я хочу, щоб усі веселилися. Я не хочу, щоб ви сумували, щоб ви проводжали ось ці якісь там рік, два, три”. Ми так поговорили сіли в сім’ї і сказали, що тато навпаки був би щасливий, якщо все це трапиться. Тому ми зіграли весілля вже без тата. Його не стало 8 червня, а весілля у нас було 14 серпня. Не дожив він зовсім трохи”.

Ілона Гвоздьова та її чоловік Іван Хомячук

Також Ілона зазначила, що сварить себе за те, що вони з Іваном не встигли одружитися, поки батько ще був живий, але з тих самих пір на будь-якому важливому заході в житті вони завжди його згадують.

Ілона Гвоздьова в шоу Ужин с Дороти