Валерій Меладзе розповів, що суворо забороняє всім своїм дітям: у Джанабаєвої суворий чоловік

Відомий російський співак Валерій Меладзе відверто розповів про виховання всіх своїх дітей, а їх у нього чимало — п'ятеро.

Валерій Шотаєвич двічі одружений чоловік. Його першою дружиною була Ірина Малухіна, яка тепер носить прізвище Меладзе. У цьому шлюбі народилося четверо дітей — дочки Інга, Софія і Аріна, а також син, однак через 10 днів після народження хлопчик помер, це був первісток пари.

Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною і дочками
Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною і дочками

У двохтисячних артист познайомився з Альбіною Джанабаєвою. Багато хто помилково вважає, що їх звела “ВІА Гра”, хоча насправді спочатку Альбіна йшла на бек-вокал до Валерія. У жіноче тріо вона потрапила лише через кілька років, коли вже була мамою першої спільної дитини з Меладзе, сина Кості.

Коханці довго і успішно приховували свій роман від громадськості, а ховатися вони перестали лише після офіційного розлучення Валерія з Іриною. Сталося це у 2014-му. У тому ж році у них народився другий син, якого назвали Лукою.

Валерій Меладзе з синами від Альбіни Джанабаєвої
Валерій Меладзе з синами від Альбіни Джанабаєвої

В одному з особистих інтерв’ю співак зізнався, що у вихованні дітей бере менше участі, ніж хотілося б. Причиною всьому насичені гастрольні графіки.

“І мама моїх дочок, і Альбіна, мама моїх синів, прикладають багато зусиль, щоб за моєї відсутності діти теж виховувалися. Тому я багато в чому часто приїжджаю на готове”, — розповідав раніше Меладзе.

Валерій Меладзе
Валерій Меладзе

А в рамках YouTube-шоу “Бар в большом городе” виконавець хіта “Текила-любовь” розкрив головну батьківську заборону:

“Єдине, що я забороняю своїм дітям суворо, взагалі ніяких стимуляторів [наркотиків]. Пити — будь ласка”.

Валерій Меладзе в шоу Бар в большом городе
Валерій Меладзе в шоу Бар в большом городе

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.