Старший син Ірини Білик Гліб розповів про взаємини з матір’ю: “Ми абсолютно різні люди “

Син Ірини Білик Гліб в інтерв'ю розповів про взаємини з батьками і зізнався, коли збирається одружитися.

Старший син Ірини Білик 21-річний Гліб – творча особистість. Відомо, що Гліб музикант і грає на ударних у власній групі. Також хлопець дуже дуже добре малює, а його картини відрізняються неординарністю. Та й сам Гліб має досить неформальну зовнішність зокрема – довге волосся.

Син Ірини Білик Гліб
Син Ірини Білик Гліб Оверчук

Нещодавно Гліб Оверчук дав відверте інтерв’ю виданню “jetsetter” і розповів про відносини зі своїми батьками.

“Мені здається, що я схожий сам на себе. Зрозуміло, що генетично є схожість з батьками, але ми абсолютно різні люди, і я цьому радий. Поради можуть мені давати як мама, так і тато, чом би й ні. Але в основному просто розповідаю їм про свої злети й падіння, а вони можуть підтримати словом. Більшого й не треба. “, – розповів Гліб.

Також юнак поділився подробицями свого приватного життя. Як відомо, він уже багато років зустрічається і живе з дівчиною на ім’я Аліса. Вони вже довгий час заручені, але Гліб визнається, що поки не збирається офіційно зареєструвати шлюб.

Гліб Оверчук з нареченою Алісою
Гліб Оверчук з нареченою Алісою

Цікаво, що Гліб зробив пропозицію своїй дівчині Алісі в дуже незвичній формі. Замість кільця він підніс дівчині оброблене горлечко від пляшки з під пива. Алісу це ніяк не збентежило і вона прийняла його пропозицію.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.