Ірина Білик вперше зізналася в пластиці: “Мати гроші і щось собі не зробити — ганьба”

Популярна українська співачка Ірина Білик регулярно піддається критиці користувачів мережі за любов до пластики, що ніяк її не зачіпає.

Героїня нашої сьогоднішньої статті скоро відсвяткує своє 51-річчя, а на сцені вона з початку дев’яностих. За цей час у Ірини сформувалася величезна армія фанатів, яка пам’ятає її на самому старті кар’єри, коли артистка ще не вдавалася до пластичних операцій.

Звичайно, конкретні процедури Білик ніколи в пресі не називала, хоча і визнавала, що якщо їй дозволяють час і гроші, то вона намагається підтримувати молодий і доглянутий вигляд. Фахівці вважають, що зірка робила пластику носа, кругову підтяжку обличчя, корекцію скул і губ, а також уколи ботокса, щоб розгладити зморшки і мімічні складки.

Ірина Білик
Ірина Білик

У нещодавньому інтерв’ю Каті Осадчій в рамках програми “Світське життя” ведуча поцікавилася у поп-діви, як вона ставиться до постійних порівнянь її зовнішності тоді та зараз:

“Я вам скажу так, мати гроші і щось собі не зробити — це просто ганьба”, — висловилася Ірина.

Знаменитість впевнена, що артисти зобов’язані тримати себе на рівні. Такої ж думки дотримується і її старша колега по сцені Софія Ротару.

Ірина Білик у програмі Світське життя з Катею Осадчою
Ірина Білик у програмі Світське життя з Катею Осадчою

Білик без перебільшення з роками стає тільки молодше, хоча не всі шанувальники поділяють її захоплення пластикою. Деякі вважають, що виконавиця не змогла зупинитися вчасно і в результаті втратила свою індивідуальність. Більш того, в мережі Ірину нерідко порівнюють то з Сергієм Звєрєвим, то з Майклом Джексоном. Втім, на заздрісників артистка уваги не звертає.

Ірина Білик на сцені
Ірина Білик на сцені

В рамках того ж інтерв’ю Білик зізналася, що перенесла коронавірус в легкій формі, але вирішила не надавати цьому широкого розголосу, а також розповіла про подружнє життя на відстані. Нинішній чоловік співачки Аслан Ахмадов на даний момент живе в Москві, що відбивається і на стосунках пари:

“Скажу всій країні — з с*ксом проблема. По інтернету це неможливо, тому можете мені не заздрити”.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.