Ольга Сумська зізналася, що на гастролях відправляє чоловікові нескромні фото з перчинкою: “Я його бадьорю”

Відома українська актриса Ольга Сумська поділилася секретом міцних відносин зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком в умовах постійних гастролей.

Героїв нашої сьогоднішньої статті звела робота в театрі, тоді Ольга ще була одружена з Євгеном Паперним. Службовий роман між Сумською і Борисюком обернувся гучним скандалом — чоловік навіть кидався на суперника з сокирою, однак повернути дружину йому так і не вдалося.

На руках з тоді ще маленькою донькою Тонею вона пішла від Євгена до Віталія, якому актриса народила дочку Анну і з яким їй вдалося побудувати щасливу сім’ю.

Ольга Сумська зі своїм колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, праворуч Віталій Борисюк
Ольга Сумська зі своїми колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, справа Віталій Борисюк

Цього року Борисюк та Сумська відзначать 25 років шлюбу — срібне весілля. З огляду на те, що вони обидва з акторської професії, велика частина роботи пов’язана з гастролями. І далеко не завжди пара грає в одних і тих же театральних постановках, тому розлука для них не рідкість.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Проте, це ніяк не відбивається на їхніх стосунках, адже Ольга вміє підтримувати вогник. У програмі “Зірковий шлях” зірка розповіла, як їй це вдається. Виявилося, що Сумська радує чоловіка нескромними кадрами, коли їде у відрядження:

“У кожної людини є якийсь пікантний ролик, який приємно подивитись. Романтичного характеру принаймні. Я його [Віталія] бадьорю якимись симпатичними, ніжними фотографіями, подружніми. Ну а як же? Треба тримати руку на пульсі і стимулювати чоловіка на відстані. Я маю на увазі, романтично”.

Ольга Сумська в програмі Зірковий шлях
Ольга Сумська в програмі Зірковий шлях

Крім того, Борисюк та сам не проти пофотографувати улюблену по-особливому:

“Він знає мої ракурси, він просить, так чому ж відмовляти? Це якщо вже чоловік не виявляє ніякого інтересу, вас не знімає, на вас не дивиться, то тут уже треба замислитися — щось у вас не так, любі друзі. Тому треба дарувати радість одне одному. А яким чином? Ви знаєте, люди в подружжі не мають стримувати свої пристрасті, своїх емоцій, пробуджуючи якісь нові почуття, цей вогник, аби він не згасав в обох”, — підсумувала Ольга.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.