Ольга Сумська зізналася, що на гастролях відправляє чоловікові нескромні фото з перчинкою: “Я його бадьорю”

Відома українська актриса Ольга Сумська поділилася секретом міцних відносин зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком в умовах постійних гастролей.

Героїв нашої сьогоднішньої статті звела робота в театрі, тоді Ольга ще була одружена з Євгеном Паперним. Службовий роман між Сумською і Борисюком обернувся гучним скандалом — чоловік навіть кидався на суперника з сокирою, однак повернути дружину йому так і не вдалося.

На руках з тоді ще маленькою донькою Тонею вона пішла від Євгена до Віталія, якому актриса народила дочку Анну і з яким їй вдалося побудувати щасливу сім’ю.

Ольга Сумська зі своїми колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, справа Віталій Борисюк

Цього року Борисюк та Сумська відзначать 25 років шлюбу — срібне весілля. З огляду на те, що вони обидва з акторської професії, велика частина роботи пов’язана з гастролями. І далеко не завжди пара грає в одних і тих же театральних постановках, тому розлука для них не рідкість.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Проте, це ніяк не відбивається на їхніх стосунках, адже Ольга вміє підтримувати вогник. У програмі “Зірковий шлях” зірка розповіла, як їй це вдається. Виявилося, що Сумська радує чоловіка нескромними кадрами, коли їде у відрядження:

“У кожної людини є якийсь пікантний ролик, який приємно подивитись. Романтичного характеру принаймні. Я його [Віталія] бадьорю якимись симпатичними, ніжними фотографіями, подружніми. Ну а як же? Треба тримати руку на пульсі і стимулювати чоловіка на відстані. Я маю на увазі, романтично”.

Ольга Сумська в програмі Зірковий шлях

Крім того, Борисюк та сам не проти пофотографувати улюблену по-особливому:

“Він знає мої ракурси, він просить, так чому ж відмовляти? Це якщо вже чоловік не виявляє ніякого інтересу, вас не знімає, на вас не дивиться, то тут уже треба замислитися — щось у вас не так, любі друзі. Тому треба дарувати радість одне одному. А яким чином? Ви знаєте, люди в подружжі не мають стримувати свої пристрасті, своїх емоцій, пробуджуючи якісь нові почуття, цей вогник, аби він не згасав в обох”, — підсумувала Ольга.