Зірка серіалу “Бригада” Сергій Безруков зубожів та вліз в борги: “Платити мені ще багато років”

Відомий російський актор Сергій Безруков зізнався, що має проблеми з фінансами, а щоб забезпечити сім'ю, працювати йому доводиться посилено.

Широку популярність Сергію принесла роль Саші Білого в серіалі “Бригада”. З тих самих пір кар’єра Безрукова пішла в гору, він знявся в безлічі інших кінокартин. Найбільш вражаючі — “Майстер і Маргарита”, “Азазель”, “Єсенін”, “Пушкін. Остання дуель”, “Висоцький. Дякуємо, що живий”. Проте, зараз сидіти склавши руки і пожинати плоди минулої слави артист не може.

Сергій Безруков в ролі Саші Білого
Сергій Безруков в ролі Саші Білого

Справа в тому, що кілька років тому він придбав простору квартиру в Москві, іпотечний кредит по якій буде виплачений дуже нескоро. Про це Сергій розповів в ефірі шоу “Ти не повіриш!”:

“Я взяв свого часу великий кредит. Платити по ньому мені ще багато років. Я сподіваюся, що доживу. Хочу погасити, звичайно, заздалегідь. Сім’я сподівається, що ти як глава не підведеш. Мені відпочивати ніколи”.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Раніше Безруков був противником реклами, але зараз діватися нікуди і йому доводиться розглядати нові пропозиції, в тому числі і зйомки в рекламних роликах. При цьому актор зазначив, що не боїться більш скромного життя, адже він родом з СРСР, коли часом крім гречки і макаронів нічого не було:

“Нас не залякати! Ми і по талонам ходили, знаємо, що це таке”.

Крім поки ще не виплаченої квартири, у Сергія також є заміський будинок в Підмосков’ї. Там він розводить господарство, вирощує овочі та захоплюється садом.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Як зараз виглядають і чим займаються інші актори “Бригади”, які виконали головні ролі в серіалі, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.