Ольга Сумська зі сльозами на очах розповіла, чому не спілкується зі своєю старшою сестрою Наталею Сумською

Відома українська актриса Ольга Сумська дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про сімейні стосунки, в тому числі і з її старшою сестрою Наталею Сумською.

Ольга народилася в родині акторів В’ячеслава Гнатовича і Ганни Іванівни. Мати і батько героїні статті постійно пропадали на роботі в театрі, тому більшу частину часу вона проводила зі своєю сестрою Наталією. Дівчата часто бували за лаштунками, що і визначило майбутнє їх обох — обидві обрали акторську професію.

Наталя і Ольга Сумські з мамою Ганною Іванівною
Наталя і Ольга Сумські з мамою Ганною Іванівною

Незважаючи на те що в дитинстві сестри Сумські були дуже близькі, зараз вони не спілкуються. В YouTube-шоу TalaVision Тали Калатай артистка розповіла, що дуже хотіла б, щоб її дочки Тоня і Аня завжди були одна за одну горою і зберегли цю сестринську теплоту на все життя, проте їм з Наталією цього зробити не вдалося:

“Я сподіваюся, що ця теплота колись повернеться. Можливо темп життя, можливо професійно, але щось якось воно так склалося. Політична тема може теж вплелася”.

Ольга Сумська на інтерв'ю
Ольга Сумська на інтерв’ю

Варто відзначити, що Наталія неодноразово в своїх інтерв’ю досить різко висловлювалася про зйомки в російських серіалах. А картини, в яких знімалася Ольга, нерідко транслювалися саме по російському телебаченню, що теж вплинуло на їхні стосунки:

“Як ти можеш передбачити, скажімо… Ось ти знімаєшся в українському кіно, де є український продюсер, українські актори та заїжджі-приїжджі, як-то кажуть, колеги з Росії. Ти можеш передбачити, що це буде в Росії?”.

Ольга Сумська та Тала Калатай
Ольга Сумська і Тала Калатай

Коли Тала поцікавилася у Сумської, чи хотіла б вона зараз щось сказати Наталі, та відповіла, що “воно не дійде”, але причину цього називати не стала, хоча сама собі на це питання зірка давно відповіла. Анна Іванівна ж змогла абстрагуватися від розбрату між дочками:

“Це особисте і я все одно її [Наталю] люблю, так чи інакше, тому що наше дитинство і те, як все це народилося в родині… Розумієш, родина Сумських — це легендарно, це такі поціловані Богом батьки наші, такі несамовито талановиті. Мамочка у нас всесвітній ліберал, у неї почуття гумору завжди на першому плані. вона абстрагується. Вона наймудріша, вона справжня берегиня і від неї відскакують будь-які проблеми… Так чи інакше, я завжди з великою повагою ставлюся до Наталки, як до найталановитішої, найпрекраснішої актриси в Україні, і її досвід… Для мене це завжди авторитет”, — підсумувала Ольга.

Ольга Сумська на інтерв'ю
Ольга Сумська на інтерв’ю

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.