Більше ста жінок: Сергій Бабкін відверто розповів про зради дружині

Зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіні дали відверте інтерв'ю програмі "ЖВЛ" і розповіли, через що їм довелося пройти, щоб зберегти шлюб.

Сім’я музиканта Сергія Бабкіна вважається однією з найміцніших і гармонійних в усьому українському шоу-бізнесі. З дружиною Сніжаною вони разом 11 років і виховують трьох дітей. Однак в їхній родині не все так гладко, як здається на перший погляд. Нещодавно подружжя дало відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де розповіли через що вони були на межі розлучення.

Сергій і Сніжана Бабкін: фото з весілля
Сергій і Сніжана Бабкін: фото з весілля

Сніжана Бабкіна пробачила чоловікові численні зради

Сніжана і Сергій Бабкін одружилися в 2009 році і спочатку у них все було ідеально. Однак через кілька років сімейного життя ідилію змінив криза в стосунках. Сніжана визнається, що запідозрила недобре, коли почала помічати, що чоловік з гастролей привозить набагато менше грошей, ніж раніше.

“Я знала, який у нього гонорар. І він привозив наполовину менший. Потім вже я зрозуміла чому. Куди йшли всі ці гроші “, – згадує Сніжана.

Сергій Бабкін з дружиною і дітьми дітьми
Сергій Бабкін з дружиною і дітьми дітьми

Одного разу Сніжані приснився дуже дивний сон. Уві сні її чоловік стояв оголений на полиці, а навколо нього було багато ляльок. Такий сон змусив жінку замислитися про можливі зради Сергія і вона вирішила безпосередньо поговорити з чоловіком.

Я кажу: “Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки? “. Він каже: “Так, була жінка. Це було на гастролях. Це була дівчина легкої поведінки “. Я кажу: “Сергію, я знаю, що багато “. “Як знаєш ?! Ні, одна “. “Чи не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову і сказав: ” Так. За ці три роки було багато жінок “. Я кажу: ” Скільки? “. Він каже: ” багато “. Я кажу: ” Скільки було за три роки?! “І тоді він сказав: ” більше ста “, – розповіла Сніжана Бабкіна.

Тоді жінка зібрала свої речі і поїхала до мами. Але Сергію вдалося вимолити у Сніжани ще один шанс. Зараз подружжя не розлучаються ні на день і навіть на гастролі їздять разом. Сніжана визнається, що не шкодує про те, що пробачила чоловіка.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.