Анастасія Стоцька розповіла, чому приховувала розлучення з чоловіком і чому їхні діти схожі на Кіркорова

Відома російська співачка і актриса Анастасія Стоцька вперше відкрито і чесно прокоментувала чутки про те, чому її діти схожі на поп-короля Філіпа Кіркорова.

Перші кроки у професійній кар’єрі Анастасія зробила ще у віці 18 років, зігравши одну з героїнь в мюзиклі “Нотр-Дам де Парі”. З Філіпом Бедросовичем Стоцька познайомилася в Театрі Луни, після чого артист став її продюсером.

Саме разом з Кіркоровим рудоволоса зірка записала свої найбільш рейтингові пісні, які займали лідируючі позиції в хіт-парадах багатьох радіостанцій. А коли Анастасія стала мамою, публіка запідозрила, що їх з Філіпом пов’язують не тільки робочі відносини.

Анастасія Стоцька обурилася чутками про неї
Анастасія Стоцька та Філіп Кіркоров

Вся справа в тому, що у сина Стоцької Саші, та й у молодшої дочки Віри багато хто відзначає зовнішню схожість з поп-королем російської естради. Співачка раз по раз намагалася переконати фанатів і пояснити, що ніяких родинних зв’язків у її дітей з Кіркоровим немає, а народила вона їх від свого чоловіка Сергія Абгаряна.

Чоловік і діти Анастасії Стоцької
Чоловік і діти Анастасії Стоцької

Втім, в нещодавньому інтерв’ю для “Русского радио” Анастасія приголомшила новиною — вони з чоловіком давним-давно розлучилися:

“Справа в тому, що вже два з гаком роки ми з моїм чоловіком не живемо, так сталося. Так буває, що люди розходяться, і я дуже рада, що ми розійшлися в хороших відносинах”.

Анастасія Стоцька на Русском радио
Анастасія Стоцька на Русском радио

За словами Стоцької, вони залишилися друзями, а з дітьми Сергій бачиться кожен день, проводить з ними вихідні та канікули. Якщо спочатку обговорювати цю тему знаменитість була не готова, то зараз вже все добре, до того ж вона не стала йти від питань про Кіркорова та їх “спільних” дітей:

“Ну вони дійсно схожі, чорт забирай. Я не знаю… Це якась кармічна зустріч. Насправді і ми з ним схожі, і людям просто хочеться, щоб це було так”.

Анастасія Стоцька з дітьми
Анастасія Стоцька з дітьми

Анастасія впевнена, що навіть якщо фанати побачать всі документи і тести-ДНК, то все одно не повірять, оскільки люди потребують цієї легенди. При цьому Стоцька не заперечує, що вони з Кіркоровим красиво виглядають разом, але насправді він для неї хороший друг і наставник.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.