Віктор Павлік про майбутнє батьківство і шлюбі з молодою дружиною: “Буде кому на старості стакан води подати”

Відомий український співак Віктор Павлік готується до появи четвертої дитини від молодої дружини Катерини Репяхової, яка має народитися цього літа.

В останні роки особисте життя Віктора Павліка особливо насичене подіями. Після 25 років шлюбу артист розлучився зі своєю третьою дружиною Ларисою Созаєвою і пішов від неї до концертного директора Катерини. Дівчина молодша за Віктора майже вдвічі, проте це не завадило їм одружитися і навіть завести дітей. Зараз Репяхова знаходиться в очікуванні первістка, а для Павліка це буде вже четвертий спадкоємець.

Подружжя не приховує, що чекають на хлопчика, якого планують назвати Михайлом. Як співак розповів в програмі “Ранок з Україною”, ім’я обрала Катерина:

“Катя з дитинства мріяла, щоб у неї, коли буде хлопчик, то ім’я йому дати Миша”.

Віктор Павлик
Віктор Павлік

Віктор Франкович не заперечує, що перед ним стоятиме складне завдання поставити дитину на ноги, адже він вже не молодий:

“Я розумію, що коли йому буде 20, мені буде 75. Ну а з іншого боку, буде кому на старості склянку води подати, тому що старші діти дорослі”.

Старшому синові виконавця Олександру вже 37, доньці Христині 33, Павлу в цьому році могло виповнитися 22, але цьому не судилося збутися — у серпні 2020-го він пішов з життя після важкої боротьби з раком.

Діти Віктора Павлика
Діти Віктора Павліка

Крім того, Павлік зізнався, що колись настане момент, коли не він буде утримувати сім’ю, а Катерина:

“У цьому я навіть не сумніваюся, що настане такий час, що я буду на утриманні у своєї дружини. Я сподіваюся, що вона мене не вижене з дому, а буде все-таки допомагати, мене утримувати і водити за ручку мене через дорогу”.

Віктор Павлик в програмі Ранок з Україною
Віктор Павлік в програмі Ранок з Україною

Що стосується ревнощів в їх парі, то Віктор розповів, що спочатку ревнував кохану буквально до кожного стовпа, але з часом все ж заспокоївся.

Як саме розвивалися відносини Павліка і Репяхової дивіться нижче:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.