Джамала зізналася, наскільки збільшився її гонорар після перемоги на Євробаченні: “50 тисяч євро за пісню “

Співачка Джамала дала ексклюзивне інтерв'ю Олександрі Кучеренко в рамках рубрики «33 за 3» програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV.

В інтерв’ю програмі «Ранок у великому місті» українська співачка Джамала відповіла на 33 особистих питання. Зокрема артистка розповіла, як змінився розмір її гонорару після участі в міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”, де вона взяла перше місце.

“Могло бути за одну пісню 50 000 євро. Але потім все ж воно потроху стихло “, – зізналася Джамала.

Також співачка згадала випадок, коли за її виступ їй заплатили немаленький гонорар. Тоді співачка співала тільки для однієї сім’ї. Джамала була вражена тим, що одна сім’я виклала велику суму грошей, тільки щоб послухати її наживо.

Д
Джамала дала інтерв’ю Олександра Кучеренко

Нагадаємо, Джамала – українська співачка кримськотатарського походження, народна артистка України. У 2017 році артистка брала участь в міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення” з піснею “1 944”. Згідно з результатами глядацького голосування і журі, Джамала вийшла в фінал національного відбору, в якому здобула перемогу.

Джамала посіла перше місце на конкурсі Євробачення

Зараз Джамала багато часу приділяє не тільки творчості, але і сім’ї. Джамала вийшла заміж в 2017 році за підприємця Бекіра Сулейманова. Уже через півтора року після весілля, 27 березня 2018 року, співачка народила первістка – сина Еміра-Рахмана, а в липні цього року Джамала стала мамою вдруге. У артистки народився син Селім-Гірай.

Джамала з чоловіком і дітьми
Джамала з чоловіком і дітьми

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.