Зірка “Аншлагу” Юхим Шифрін поскаржився на свою пенсію: “Прожити на такі гроші неможливо”

Відомий російський гуморист і колишній актор гумористичної передачі "Аншлаг" Юхим Шифрін розсекретив розмір своєї пенсії.

Зовсім недавно Юхиму виповнилося 65 років. Як справжній артист, ювілей він відзначив на сцені, а в свіжому інтерв’ю, приуроченому до такої круглої дати, Шифрін розповів, що пенсія у нього невелика.

Так, щомісяця Юхим отримує від держави всього по 13 тисяч рублів (майже 4,8 тисячі гривень), хоча якщо б він був непрацюючим пенсіонером, то сума була би більшою:

“Вона у мене просто на книжці накопичується, що ще з нею робити? Йде в загальний рахунок витрат. Прожити на такі гроші, ясна річ, в Москві неможливо”, — наводить слова Шифріна видання СтарХит.

Юхим Шифрін
Юхим Шифрін

Крім того, в самий розпал кар’єри гумористу хотіли присудити звання народного артиста РФ, однак він відмовився від цього і дуже даремно. Справа в тому, що за нього доплачують ще по 30 тисяч рублів (11 тисяч гривень) зверху.

Як Юхим зізнався сам, тоді він рівнявся на західних зірок і вважав це надто радянським атрибутом, тому всіляко відмахувався від пропозиції:

“Знаючи, що в майбутньому до нього додаються 30 тисяч, можливо, ще й подумав би”.

Юхим Шифрін
Юхим Шифрін

Проте, Шифрін не скаржиться, адже отримує непогані гонорари за спектаклі, зйомки в кіно і продаж своїх книг. Ці грошей йому вистачає на гідне життя і допомогу близьким. А ось шикувати в дорогих ресторанах або влаштовувати широкі застілля він не любить.

За його власними словами, тусовщиком Юхим ніколи не був, хіба що зовсім в ранній молодості. В юні роки здавалося, що все найважливіше відбувається на вечірках, але з дорослішанням стає зрозуміло, що таке проведення часу не приносить зовсім нічого.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.