Співачка Камалія розповіла про конкуренцію між дочками-двійнятами і поскаржилася на здоров’я

Українська співачка Камалія дала інтерв'ю Каті Осадчій і розповіла, з якими труднощами вона стикається при вихованні дітей-двійнят.

Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У шлюбі у них народилися 2 дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла. Дівчаткам вже по 7 років і вони так само, як і їхня мама знаходяться в центрі уваги. Дівчата з раннього дитинства займаються моделінгом, танцюють і вчаться грати на музичних інструментах.

Камалія з сім'єю
Камалія з сім’єю

Нещодавно найбагатша співачка України Камалія дала інтерв’ю провідній “Світського життя” Каті Осадчій. Артистка розповіла, що її діти займаються гімнастикою і сучасними танцями.

Катя Осадча запитала у мами двійнят, чи є між дочками конкуренція. На що Камалія відповіла, що є.

“Звичайно є конкуренція, іноді бувають якісь суперечки, відразу ж втручаюся я або тато. І все вирішуємо, вчимо їх домовлятися між собою. Вони вже розуміють … Арабелла більш музична, Мірабелла більш гнучка – хоче піти в балет. Я вже втомилася її тримати, вона дуже хоче “, – додала Камалія.

Артистка пояснила, що проти, щоб донька почала займатися балетом професійно. Все через те, що в професійних балерин після 30 років починаються проблеми з суглобами.

“Це потім такі болі … вже після 30 – і артрити, артрози “, – пояснює виконавиця.

Також в інтерв’ю зірка поскаржилася на погане самопочуття. Після того, як вона з чоловіком перехворіла на Ковід-19, у неї з’явилася задишка. Також Камалія скаржиться на швидку стомлюваність.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.