Сергій Бабкін спробував виправдатися за зради дружині з сотнею жінок: “Це було моєю звичкою”

Популярний український музикант Сергій Бабкін розповів, чому зраджував своїй дружині Сніжані, у якій потім довго і старанно вимолював прощення.

У програмі ЖВЛ зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни відкрили завісу подружнього життя, чим приголомшили багатьох шанувальників.

Як виявилося, з боку зразкова сім’я насправді не така вже й ідеальна, а одного разу з вини співака вони і зовсім були на межі розлучення. Криза настала вже після того, як народилася їх перша спільна дитина — дочка Веселина.

Сергій Бабкін з дружиною і дітьми
Сергій Бабкін з дружиною і дітьми

Справа в тому, що екс-соліст дуету “5’nizza” за перші кілька років шлюбу зрадив дружині більше ста разів з різними жінками. Дізнавшись про це, Сніжана зібрала речі і поїхала до мами, але через якийсь час повернулася до Сергія і жодного разу не пошкодувала про те, що пробачила чоловіка.

Нарешті Бабкін висловився на тему невірності, щоб остаточно прояснити ситуацію:

“Це було моєю звичкою. Я так жив до… І потім погнав по інерції, тому що міняти звичку — це здавалося страшно. Це як ніби поміняти життя, а як це зробити, я не знав”, — наводить слова артиста Обозреватель.

Сергій і Сніжана Бабкін
Сергій та Сніжана Бабкіни

За словами Сергія, змінився він тільки завдяки допомозі Сніжани, за що він їй безмежно вдячний і вважає її своїм ангелом. А публічно розповісти про те, що трапилося подружжя вирішило тому, що сприймає це не як проблему, а як отриманий досвід, нехай і такий неприємний.

До того ж Бабкін відноситься до числа тих зірок, які максимально відкриті в спілкуванні з шанувальниками. Виконавець навіть спокійно ставиться до того, що одкровення пари бурхливо сприйняли і найвідданіші фанати:

“Кожен відреагував в міру своїх переконань. Найголовніше, що цією правдою ми дали зрозуміти людям, що будь-які труднощі — це зростання. Я за відкритість, чесність зі своїм глядачем, мені важливий цей зв’язок”, — підсумував музикант і запевнив, що зараз у них зі Сніжаною все ідеально.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.