Аліна Гросу розповіла про стосунки з Романом Полянським і зізналася, чи готова до весілля

Аліна Гросу у відвертому інтерв'ю розповіла, що готова любити, але поки не готова до сім'ї і дітей.

Аліні Гросу, яка тільки півроку тому розлучилася зі своїм першим чоловіком, останнім часом приписують роман з відомим актором і режисером Романом Полянським. Це і не дивно, адже Аліна з Романом публікують спільні романтичні фотографії та разом з’являються на світських заходах. При цьому сама Аліна не підтверджує того, що вони пара.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу з новим коханим Романом Полянським

Нещодавно Аліна Гросу дала відверте інтерв’ю видавництву “КП ” в Україні “і розповіла про свої почуття і переживання.

Співачка зізналася, що Роман Полянський – дуже близький для неї людина, однак на запитання, пара вони чи ні, все ж відповідати не поспішає. Співачка зізнається, що після невдалого першого шлюбу, який тривав лише пару місяців, їй соромно перед шанувальниками і рідними. І тепер співачка не поспішає представляти публіці нового коханого.

“Мені соромно перед шанувальниками, підписниками, людьми, які мене з дитинства знають, я не хочу, щоб вони рахували моїх мужиків. Хочеться бути впевненою в своєму житті на сто відсотків. “, – зізнається Гросу.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Аліна Гросу з колишнім чоловіком: фото з весілля

Також Аліна поділилася, що вже готова любити, але ще не готова будувати сім’ю.

“Закохатися готова, любити готова, а створювати сім’ю і робити малюків з неперевіреним часом людиною не готова”, – повідомила Аліна.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.