Юлія Висоцька, у якої дочка вже восьмий рік в комі, розповіла про головні страхи в житті: “Я боюся немочі”

Популярна російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька вперше за довгий час дала велике інтерв'ю і розповіла про свої найбільші страхи.

Юлія відноситься до числа зірок, які мало говорять про себе і вже тим більше про сім’ю. Для неї сім’я — це коханий чоловік Андрій Кончаловський та їхні діти. Висоцька уже більше 20 років щаслива в шлюбі з режисером, якому народила двох дітей — дочку Марію і сина Петра.

В їх сімейну ідилію втрутилася трагедія, що сталася у 2013 році. Тоді в автомобільній аварії у Франції Маші сильно дісталося. Вона отримала серйозні травми і до сих пір не може повернутися до нормального життя — вже 7 з гаком років триває її кома, але ніяких свіжих новин про здоров’я дівчинки немає.

Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії
Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії

Подружжя ігнорує розпитування на цю тему, як би представники ЗМІ не намагалися витягнути з них хоч щось. За словами самої Юлії, якщо по ходу інтерв’ю її щось ранить, вона просто встає і йде. Втім, журналістці Катерина Гордєєвій пощастило втримати Висоцьку до самого кінця.

Так, актриса стала гостею YouTube-шоу “Скажи Гордеевой”, де відверто розповіла про те, чого найбільше боїться в житті:

“Я боюся захворіти, я б не хотіла щоб мені було боляче і я б не хотіла бути не в змозі того, що я можу функціонувати і робити все, що я повинна робити і взагалі. Я боюся немочі”.

Юлія Висоцька на інтерв'ю у Катерини Гордєєвій
Юлія Висоцька на інтерв’ю у Катерини Гордєєвої

Також Висоцька трохи поговорила з ведучою про їх з Кончаловським сина. У Петра гарне образне мислення і аналітичний склад розуму, тому він збирається вступати на архітектора. А ось його вихованням вони з чоловіком практично не займалися, як зізналася зірка, зате зараз Петя проводить багато часу з батьком.

Більше подробиць з сімейного життя Висоцької і Кончаловського дивіться нижче:

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.