Чоловік прими-балерини Катерини Кухар на всю країну розповів, яка вона дружина: “Вміє виносити мозок”

Українська прима-балерина Катерина Кухар щаслива в шлюбі з прем'єром Національної опери Олександром Стояновим, який на всю країну розповів, яка вона дружина.

Герої нашої сьогоднішньої статті є не просто подружжям, але ще і колегами по балетній сцені. Їх подружня пара — одна з найбільш зразкових у всьому вітчизняному шоу-бізнесі, адже навіть незважаючи на те що вони знаходяться разом 24 години на добу, одне від одного закохані не втомлюються.

Кухар і Стоянов їздять на гастролі, репетирують в танцювальному залі, виходять у світ і відпочивають удвох. Такий ритм життя влаштовує їх обох, тому вони щасливі, а по-справжньому повноцінним їх сім’ю роблять прекрасні діти — син Тимур і дочка Анастасія.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов з дітьми
Катерина Кухар та Олександр Стоянов з дітьми

Варто відзначити, що хлопчика Катерина народила від попереднього обранця. На момент його появи на світ зірка розлучилася з тим чоловіком і як раз зустріла Олександра. Він з перших же місяців замінив малюкові рідного батька, а пізніше заявив, що хоче ще одну дитину.

Стоянов дав інтерв’ю для YouTube-каналу “Connecting Women“, в якому поділився секретами сімейного життя з Кухар. До речі, вони разом вже 12 років.

За його словами, дружина дуже турботлива, особливо в плані здоров’я:

“Вона піклується про мене ось саме як жінка, як лікар. Вона те, що потрібно чоловікові, тому що я як би можу десь там, образно кажучи, здер-роздер собі руку і пішов далі, а вона така: “Замажемо, забризкаємо, щоб нічого туди не потрапило, замотаємо. Спинка болить? Я зараз тобі масажик зроблю”. Ну тобто, ідеальний варіант того, що мені потрібно, тому що я, чесно зізнаюся, з халатністю ставлюся до свого здоров’я, а ресурс він в принципі обмежений, а вона як раз ось в цьому плані мене береже”.

Олександр Стоянов на інтерв'ю
Олександр Стоянов на інтерв’ю

У відповідь на це Олександр робить життя коханої простіше. Він допомагає Катерині в багатьох побутових моментах, щоб вона не витрачала на це свій час.

Також Стоянов зізнався, що гастролювати на самоті не любить. Йому набагато спокійніше і комфортніше, коли Кухар поруч:

“Я пробував кілька разів їздити на гастролі один, коли Катя була вагітна, або коли щось ще не виходило припустимо. Це жахливо. Я ходжу роздягнений, голодний, недоглянутий, подряпини ніхто не замазує. Ну з одного боку кайф, ти відпочиваєш нереально, мозок ніхто не виносить тобі, тому що Катя вміє мозок виносити, ну дуже сильно виносить мозок. Але зате дуже виходить самотньо. А коли є дружина, у мене теплі носочки, у мене купа їжі, завжди є подушечка, завжди є фільм на ноутбуці, одяг весь є. Тому що якщо я сам виїжджаю, я їду без нічого. Я одягнув на себе куртку і поїхав. Якщо є вона, у мене валіза речей. Там в основному її речі, звичайно, але і мої теж”, — розповів Олександр.

Олександр Стоянов на інтерв'ю
Олександр Стоянов на інтерв’ю

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.