Прийомна дочка Потапа вперше зізналася, чому так і не назвала його татом: “Він і не претендував”

Дочка української бізнесвумен і колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової Наталія відверто розповіла про стосунки з вітчимом.

Ірина Горова прожила в шлюбі з Олексієм Потапенко 15 років і народила йому сина Андрія. Пара розійшлася в 2014 році, очевидно, що тоді вже репер крутив роман з Настею Каменських, на якій одружився в 2018 році. Варто відзначити, що Потап і Горова підтримую хороші стосунки, адже їх пов’язує не тільки спільна дитина, але і бізнес. Горова є генеральним продюсером компанії MOZGI GROUP і разом з Потапом вони володіють продюсерським центром.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Нещодавно дочка Ірини Горовий Наталя, яку Потап виховував з маленького віку, дала відверте інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” і розповіла про їхні взаємини. Дівчина зізналася, що нормально відреагувала на те, що після розлучення мами з її рідним батьком в їхній родині з’явився Потап.

“Мій тато дружив з Потапом ще до мого народження. Він завжди був у нашому житті, тому я була не здивована, коли він почав жити з нами “, – зізналася Наталя.

Також Наталія Горова зізналася, чому за 15 років спільного життя так і не назвала Потапа татом.

“Можливо це тому, що я постійно спілкувалася з татом. А Потап і не претендував, щоб я його так називала. Коли він ставав все більш відомим і ми гуляли разом, я кричала “Потап” і все оберталися і підходили фотографуватися. Єдине, що він мене просив, називати його НЕ Потап, а Льоша “, – згадує дівчина.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?