Вагітна Альбіна Джанабаєва розповіла, як старші сини від Меладзе відреагували на поповнення в родині

Популярна співачка Альбіна Джанабаєва, яка колись була солісткою групи "ВІА Гра", скоро знову стане матір'ю і подарує Валерію Меладзе третю спільну дитину.

Джанабаєва і Меладзе приховували роман більше 10 років, а ховатися вони перестали тільки після того, як Валерій розлучився зі своєю дружиною Іриною у 2014-му. Для них той рік був особливо насиченим на події, адже саме тоді вони зіграли весілля і стали батьками другого сина Луки. Ще до шлюбу у пари народився син Костянтин, йому вже 17.

У березні Альбіна повідомила шанувальникам радісну новину про майбутнє поповнення в родині, причому термін вже немаленький. А в недавньому інтерв’ю екс-віагрянка розповіла, як на її вагітність відреагували хлопчики:

“Лука зараз в тому віці, коли діти мріють про поповнення в родині, тому для нього це була дуже радісна подія! [Луці 6 років] А Костя, будучи вже дорослим, добре розуміє всю відповідальність і усвідомлює зміни, які підуть за народженням малюка”, — наводить слова співачки журнал “Кенгуру“.

Вагітна Альбіна Джанабаєва
Вагітна Альбіна Джанабаєва

За словами Джанабаєвої, старший син зараз особливо уважно ставиться до вагітної матері, тим більше, що між ними склалися дуже довірчі відносини. Разом з тим дружина Меладзе не вважає, що батьки повиненні бути для дитини друзями:

“У мене є чітка батьківська позиція, в якій мама і тато повинні бути не друзями, а в першу чергу авторитетом”.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

До речі, сам Валерій Меладзе поки що не давав офіційних коментарів пресі щодо вагітності дружини. Єдине, що він сказав, так це те, що за сімейним столом скоро знадобиться ще один стілець. А коротку історію кохання цієї зіркової пари дивіться нижче:

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.