Повелитель вовчиць Олег Винник вперше розповів про свою таємну дружину: “Вона у мене теж дуже талановита”

Популярний український співак Олег Винник наполегливо приховує від публіки свою сім'ю, хоча багатомільйонна армія його фанатів тільки і чекає будь-яких новин про це.

Олег є справжньою суперзіркою вітчизняної сцени. Він дуже швидко зійшов на музичний олімп, хоча кар’єру в рідній Україні почав будувати лише з 2011 року. До цього Винник був зіркою мюзиклів в Німеччині, найвідоміший з них — “Знедолені” за романом Віктора Гюго, де герой нашої сьогоднішньої статті виконав головну роль Жана Вальжана.

Хіти “Нино” і “Вовчиця” звучать звідусіль, тому немає сумнівів в тому, що Олег не помилився, вирішивши залишити німецьку сцену і почавши підкорювати українську.

Олег Винник на сцені
Олег Винник на сцені

Інтерес до особистості Винника серед шанувальників такий сильний, що від нестачі будь-яких фактів про його особисте життя публіка приписала йому в дружини його бек-вокалістку Таюне. Він сам не поспішає це спростовувати і підтверджувати, тим не менш, в програмі програмі “Hard з Влащенко” на телеканалі Zik артист одного разу розповів про ту, без кого його кар’єра не була б такою успішною:

“Це та людина, яка віддала все своє життя мені, і без якої не було б Олега. Вона, до речі, у мене теж дуже талановита. Це моя кохана”, — висловився Винник.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Розкривати інші подробиці він категорично відмовляється, оскільки це для нього єдине святе, що залишилося в житті. А якщо він про це розповість, то від цього все одно нічого не зміниться.

Втім, в ЗМІ можна знайти інформацію про те, що Олег Винник ще зі студентських часів одружений саме на Таюне, і у них нібито є спільний син, який живе в Німеччині. Але Таїсія Сватко — не єдина жінка в оточенні повелителя вовчиць. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.