Репер Серьога вперше розповів, чи бив він матір своїх дітей насправді: “Казки на ніч “

Після скандального розлучення репера Серьоги з Поліною Ололо на виконавця вилилося багато бруду і звинувачень. Що з цього правда, а що вигадка скривдженої жінки?

Вже близько року тягнуться судові розгляди між Сергієм Пархоменко та його екс-дружиною Поліною Ололо. Після розлучення колишнє подружжя ніяк не можуть поділити спільних синів Марка і Платона. Ще в лютому минулого року Поліна заявила, що Сергій викрав синів. За словами жінки, вона не знала, де вони знаходяться, а телефони у хлопчиків були відключені.

За весь час публічних розбірок Поліна ні разу не бачила і не чула хлопчиків, при цьому вона не опускає руки і продовжує боротися за них через суд. Зовсім недавно жінка заявила, що з зими 2021-го Марк і Платон перебувають за кордоном, куди батько вивіз їх за підробленими документами, оскільки Ололо свого дозволу на це не давала.

Серьога з синами Платоном і Марком
Серьога з синами Платоном і Марком

Крім того, Поліна не раз давала в інтерв’ю, в якому заявляла, що колишній чоловік неодноразово піднімав на неї руку, причому бив він її іноді до напівсмерті. Весь цей час репер Серьога не коментував звинувачення колишньої дружини, проте недавно в інтерв’ю виданню “Гордон” він відповів на питання про домашнє насильство.

Звинувачення своєї екс-дружини Серьога назвав “казками на ніч”.

“Є область права, де є докази, а є казки на ніч. Захоплюючі, страшні, цікаві, але казки “, – сказав артист.

Далі виконавець хіта “Чорний бумер” заявив, що чоловік має право вдарити жінку.

“Ти можеш запитати мене по-іншому: чи має право чоловік вдарити жінку? Я вважаю, що має. І навіть повинен. Знаєш коли? У ситуації, коли це єдиний спосіб врятувати їй життя або врятувати життя іншій людині “, – сказав Серьога.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.