Тамбовський вовк Валерій Жидков зізнався, що до “Кварталу” працював в міліції: “Зрозумів, що це точно не моє”

Кварталівець Валерій Жидков, більш відомий за творчим псевдонімом Тамбовський вовк, розповів про своє життя до появи в ньому "Кварталу 95".

Валерій без перебільшення виділяється серед інших коміків і гумористів студії своєю солідністю. Причому йому навіть не доводиться грати цю роль, оскільки Жидков і поза сценою такий же інтелігентний та стриманий.

Як виявилося, ці риси характеру дуже допомогли герою нашої сьогоднішньої статті в минулій роботі оперуповноваженого в поліції, яка тоді називалася міліцією. Причому думок заробляти на життя гумором у нього на той момент і близько не було, а в КВН, звідки він і потрапив на телебачення, грав просто тому, що йому подобалося.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Про це Тамбовський вовк розповів в бесіді з Анатолієм Анатолічем в рамках шоу “Зе Интервьюер”:

“Я оперуповноваженим в міліції працював два роки по економічних злочинах. Я пішов туди, тому що не бачив себе ніде. Провінційне місто, обласний центр, Тамбов. По суті, весь товарообіг в ньому — це бюджетники, які отримували зарплату, відносили її на ринок, витрачали на якісь продукти”.

Валерій Жидков в шоу Зе інтерв'юер
Валерій Жидков в Зе Интервьюер

Ось що Валерій відповів на питання про те, чому він все-таки пішов з органів:

“За ці два роки я, по-перше, зрозумів, що це точно не моє. Через два роки мені дали маленьку відпустку першу. Коли ти поринаєш в таку атмосферу, це ж постійно стрес, нервово, тиск, постійно щось треба-треба-треба. Я думаю, в карному розшуку взагалі жесть, але і навіть у нас все-одно позитиву там мало було, тому що сидіти і спілкуватися з людиною, яка або постраждала, або когось обдурила і намагається викрутитися. У будь-якому випадку, це не так цікаво, як розповідати гумор глядачам, які регочуть. Чисто для психіки”, — підсумував Жидков.

Валерій Жидков в шоу Зе інтерв'юер
Валерій Жидков в шоу Зе Интервьюер

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.