Юрій Нікітін вперше розповів, чому розпалася група “НеАнгели”: “Це була моя ініціатива”

Група "НеАнгели" розпалася після 15 років існування на сцені.

Про це стало відомо в березні цього року. Продюсер Юрій Нікітін оголосив про розпад групи і заявив, що її учасниці Слава Камінська та Вікторія Смєюха починають сольні кар’єри.

Що ж стало причиною розпаду дуету і чи буде Юрій Нікітін продюсувати співачок окремо? Про це продюсер розповів в програмі “Зірковий шлях” на телеканалі Україна.

За словами Нікітіна, за 15 років існування групи “НеАнгели” було багато випадків, коли дует міг розпастися. Солістки Вікторія і Слава між собою постійно конкурували, сварилися і навіть публічного скандалили. Дівчатам стало “тісно” на одній сцені.

“Наша співпраця на цьому етапі ніби зживає себе. Ініціатива була моя зупинити нашу спільну діяльність. Ще з кінця року ми почали обговорювати з дівчатами це питання. І зараз вони в повній мірі можуть спробувати реалізувати себе як артистки “, – розповів Юрій Нікітін.

Учасниці групи НеАнгели з продюсером Юрієм Нікітіним

Однак при цьому Нікітін зізнається, що не збирається продюсувати ні Славу Камінську ні Вікторію Смєюха. При цьому додає, що оскільки група “НеАнгели” має хороший попит, дівчата виступатимуть в дуеті на закритих корпоративах навіть зараз, після розпаду групи.

Варто відзначити, що Слава Камінська вже випустила першу сольну пісню під назвою “911”. Артистка стверджує, що зараз вона сама собі продюсер.