Ольга Сумська зізналася, що хотіла б народити ще одну дитину: мріє про сина

Ольга Сумська дала ексклюзивне інтерв'ю Олександрі Кучеренко в рамках рубрики «33 за 3» програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV.

Ольга Сумська є однією з найпопулярніших і відомих актрис України. За своє життя вона зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно, але справжню славу їй принесла роль Роксолани в однойменному телесеріалі, який був знятий в 1996-2003 роках.

Ольга Сумська
Ольга Сумська в ролі Роксолани

Ольга Сумська стала гостею програми «Ранок у великому місті» і відповіла на 33 питання за з хвилини. Так, відповідаючи на питання, Сумська зізналася, що здатна пробачити зраду, любить витрачати гроші і оцінила себе як актрису на 9 з 10. Також телеведуча запитала актрису, щоб вона змінила, якби могла повернути час назад. Сумська не замислюючись відповіла, що народила б ще одну дитину – сина.

Ольга Сумська в програмі Ранок у великому місті
Ольга Сумська в програмі Ранок у великому місті

Цікаво, що в одному з недавніх інтерв’ю для YouTube-каналу Dorotye актриса зізналася, що була вагітна третьою дитиною, але вона так і не з’явилась на світ. За словами Ольги, у неї стався викидень на ранньому терміні, коли вона була на зйомках. Тоді Сумська знімалася відразу в трьох проектах, у неї був скажений графік і їй навіть доводилося жити в поїзді. Ольга зізналася, що їй дуже шкода, що так сталося і їй зараз дуже не вистачає ще однієї дитини.

Нагадаємо, в Ольги Сумської двоє дочок – 30-річна Антоніна від першого шлюбу і 19-річна Анна від другого шлюбу. Антоніна Паперна пішла по стопах мами і стала актрисою. Молодша дочка Анна закінчила школу в 2019 році і вступила в кращий театральний ВНЗ країни – Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.