Павло Зібров видає свою дочку заміж за бізнесмена: як виглядає і чим займається майбутній зять артиста

Народний артист України Павло Зібров скоро стане тестем. 24-річна дочка співака Діана готується до весілля з молодим бізнесменом.

Про особисте життя Діани Зібрової відомо небагато, проте в новому інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” вона сама розкрила всі карти. Як виявилося, дівчина вже близько п’яти років зустрічається зі співаком і підприємцем Андрієм Іщенко, який займається виготовленням та монтажем вентиляційної і теплової техніки.

Пара познайомилася, ще коли Діана навчалася в школі. На той момент Андрій брав у її батька Павла Зіброва уроки вокалу. На одному із занять дівчина вперше і зустрілася зі своїм майбутнім нареченим.

Наречений Діани Зібровою Андрій Іщенко
Наречений Діани Зібрової Андрій Іщенко
Андрій Іщенко та Діана Зіброва
Андрій Іщенко та Діана Зіброва

Наступного разу вони побачилися на концерті артиста, куди Іщенко теж прийшов і подарував їй квіти. Так поступово дружні зустрічі переросли в дещо бльше, причому Андрій став першим хлопцем Діани у всіх сенсах:

“До цього у мене ніколи не було жодних стосунків з хлопцями, тобто, як я кажу — ти у мене перший, я у тебе остання. Мені комфортно, нам класно, весело, хоча вже 5 років пройшло”.

Діана Зіброва в програмі Зірковий шлях
Діана Зіброва в програмі Зірковий шлях

Батьки тепло прийняли Андрія, тим більше що були з ним знайомі ще до того, як їх дочка почала з ним зустрічатися.

До речі, вперше обранець зробив Діані пропозицію руки і серця близько трьох років тому, проте тоді вона була абсолютно не готова до сімейного життя:

“Мені було лячно за те, що як це зараз свою сім’ю створювати. А вже зараз пройшов час, я розумію, що і у Андрія є якісь певні зміни по роботі в позитивному плані, і у мене нові контакти, нові можливості. Я розумію, що можна давати старт початку родини”, — зізналася дівчина.

Діана Зіброва
Діана Зіброва

Втім, пандемія внесла свої корективи і цей старт постійно переноситься. Через карантинні обмеження закоханим складно визначитися з датою весілля, але вони сподіваються, що до осені все вирішиться.

Андрей Ищенко и Диана Зиброва
Андрій Іщенко та Діана Зіброва

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?