Ані Лорак вперше розповіла подробиці спільного життя з Фальосою і як вони стали коханцями

Ані Лорак з раннього дитинства мріяла про сцену і славу і робила все, щоб добитися успіху.

У віці 14 років Кароліна виступила на фестивалі “Первоцвіт”, виборола друге місце і тут же поринула з головою в шоу бізнес. Тоді початківець продюсер Юрій Фальоса запримітив прекрасну Кароліну, і запропонував їй співпрацю.

“До мене після виступу підходить серйозний чоловік і каже, що я можу стати зіркою, якщо підпишу з ним контракт”, – розповіла артистка в програмі “Доля людини”.

Ані Лорак в програмі Доля людини
Ані Лорак в програмі Доля людини

Лорак зізнається, що спочатку трохи злякалася пропозиції Фальоси, але він почав виявляти до неї увагу і турботу, що дуже підкупило 14-річну дівчинку. Тоді Кароліна без роздумів підписала контракт на 10 років, адже це був шанс жити краще. Незабаром їх відносини вийшли за рамки робочих і артистка стала його коханкою. І це незважаючи на те, що музичний продюсер був одружений.

Анни Лорак і Юрій Фальоса
Анни Лорак і Юрій Фальоса

“Відповідальність була на ньому. Я була дитиною неповнолітньою, яка не знає життя. Що я там розуміла в 16 років ?! Ти дитина по суті. Зближення відбулося, коли ми переїхали до Києва. Ми жили в одній квартирі. Я думаю, це він все продумав. Мені було дуже цікаво з ним, тому що людина начитана, людина старше мене, досвідченіша. “, – згадує Ані Лорак.

Артистка зізнається, що Фальоса забороняв їй спілкуватися з друзями та однолітками і змушував багато працювати.

“Юра хотів, щоб я працювала, досягала висот. Пам’ятаю, якось я сильно захворіла ангіною, у мене опухло горло, піднялася температура, але через великий гонорар Юрій змусив мене виступати. «Зберися, ти артистка! Давай! » – говорив він. В той момент я подумала: кого ж полюбив Юра – мене артистку або мене людину? Він ставився до мене як до об’єкта із заробляння грошей і ставив кар’єру понад усе “, – зізналася 42-річна співачка в програмі” Доля людини “.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.