Ані Лорак вперше розповіла про спільне життя з чоловіком-турком і як він виправдовував свою зраду

Мурат Налчаджиоглу був першим справжнім коханням Ані Лорак. Він став її офіційним чоловіком і батьком єдиної дитини, але зрадив артистку.

Уже минуло більше року з моменту розлучення Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Чоловік зрадив її, а відео того, як він обіймається з дівчатами в клубі потрапило в Мережу. Ані Лорак дуже важко пережила зраду і не давала інтерв’ю на цю тему. Тільки недавно в програмі “Доля людини” Ані Лорак вперше розповіла, яким Мурат був чоловіком і батьком і як він виправдовував свою зраду.

Ані Лорак в програмі Доля людини
Ані Лорак в програмі Доля людини

Ані Лорак зізналася, що чоловік був хорошим батьком, але бізнес він ставив на перше місце, а сім’ю – на друге. Коли Ані Лорак переїхала в Москву, Мурат став жити на 2 країни і не хотів остаточно переїжджати в Росію, нібито через те, що його в Києві тримає робота. Втім, Ані Лорак вважає, що тримала його не тільки робота.

“Щось було, щось тягнуло, щось змушувало його залишатися в Києві і сталося все те, що сталося”, – сказала Ані Лорак в студії програми доля людини “.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

Також співачка згадала, що говорив її на той момент чоловік Мурат, коли в Мережі з’явилося те злощасний відео.

“Що він мені відповідав? Що це не він. А що може чоловік відповісти? А ще тема така цікава, каже: “Я взагалі думав, що це ти”. Як вам цей хід? Він намагався зберегти шлюб, просив дати йому шанс. Я терпляча, але якщо щось вирішила, то назад дороги немає. “, – зізналася співачка.

Ані Лорак зізнається, що не дивлячись на образу, вона змогла перебороти себе і залишитися в дружніх відносинах з екс-чоловіком заради дочки.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова

“Зараз у нас з Муратом хороші відносини. У нього трапилося прозріння: він зрозумів, що я краще за всіх, що він всім мені зобов’язаний і що я подарувала йому найкращий подарунок – прекрасну дочку”, – зізналася Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.