Ольга Сумська відповіла на критику старшої сестри Наталії: “Ми дуже різні люди”

Актриса Ольга Сумська уже давно практично не спілкується зі своєю старшою сестрою Наталею.

Нещодавно відома актриса Наталя Сумська дала ексклюзивне інтерв’ю програмі “Зірковий шлях “, де розповіла, чому не спілкується зі своєю молодшою сестрою Ольгою Сумською. За словами Наталії у них різні погляди на життя. Також актрисі не подобається те, що сестра Ольга дуже активно веде свої соціальні мережі і буквально кожен свій крок показує на публіку.

Наталя і Ольга Сумська
Наталя і Ольга Сумська

Ольга Сумська прокоментувала слова старшої сестри, повідомляє видання “КП в Україні” . За словами Ольги, вони з сестрою дуже різні люди.

“Ми дуже різні за характером. Наталя закрита, у неї своє життя, свій простір. Вона ніколи не висвітлює ніяких подій, а я активна і комунікабельна. Я йду в ногу з часом. Так що я абсолютно нормально реагую на критику з її боку. Я б порадила Наталії В’ячеславівні бути сучасною і не боятися “, – сказала Ольга Сумська.

Також Ольга зазначила, що не виставляє своє особисте життя на показ, як каже її сестра, а рекламує свої вистави, адже її дохід повністю залежить від проданих квитків.

“Наталя працює в Національному драматичному театрі ім. Франко, і їй легше, адже вона на зарплаті. А ми, артисти вільного польоту, дуже залежні. Вибачте, я повинна рекламувати для того, щоб люди дізналися про моїх вистави. “, – зізналася Сумська.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.