Засуджений актор Михайло Єфремов вперше розповів про життя в колонії: “Це не страшно”

Засуджений за смертельне ДТП Михайло Єфремов дав відверте інтерв'ю з місць позбавлення волі.

На початку червня 2020 року відомий актор Михайло Єфремов став винуватцем аварії на Садовому кільці в центрі Москви. Єфремов, перебуваючи в сильному алкогольному сп’янінні врізався в іншу машину, водій якої загинув. Михайла Єфремова засудили до 7, 5 років ув’язнення.

Єфремов в залі суду
Єфремов в залі суду

Уже півроку Єфремов знаходиться в колонії в Білгородській області, куди його відправили за вироком суду. Там Єфремов по 8 годин на день працює на швейному виробництві – вставляє замки в блискавки захисних костюмів.

Нещодавно засуджений артист дав інтерв’ю з місць позбавлення волі, де розповів про життя в колонії, повідомляє “Стархіт” .

Єфремов зізнався, що до розпорядку дня і жорсткого режиму вже звик.

“Колонія – це не страшно. Трошки незвично було те, що жорсткий режим, система життя в усьому регламентована. До цього довелося звикати. Те, як я жив до цього, – там системи ніякої не було. Звикав два-три місяці “, – розповідає Єфремов.

Також Михайло розповів, що у вільний час він багато читає і відвідує різні заходи, які влаштовують для ув’язнених. Зокрема – футбольні матчі.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Нагадаємо, нещодавно з’явилася інформація, що дружина Михайла Єфремова Софія хоче отримати доступ до його грошей, які знаходяться в банківському сейфі. Як виявилося, незадовго до арешту актор у готівку вклади і поклав їх в свою банківську комірку, доступ до якої має тільки він. Сам же актор навідріз відмовляється давати доступ дружині до своїх грошей.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.