Ірина Білик розлучається зі свої п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, який вже рік не приїжджав до неї з сином

Відома українська співачка Ірина Білик приголомшила публіку несподіваними новинами про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Особисте життя Ірини Білик таке ж бурхливе, як і її кар’єра. За кількістю шлюбів і молодих обранців зірка майже наздогнала саму Аллу Пугачову, а з боку здавалося, що в п’ятому заміжжі вона нарешті знайшла те саме жіноче щастя. Втім, насправді все виявилося набагато складніше.

Аслан Ахмадов і Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Так, в ефірі програми “Мій секрет” з Машею Єфросініною Білик заявила, що розлучається з Ахмадовим. Судячи з того, що артистка ледь стримувала сльози, ця тема для неї дуже болюча:

“Я якось тягну з відповіддю, але мені здається, що все одно колись мені доведеться це розповісти. Ми з Асланом розлучаємося. Ну а як, що робити? Просто Аслан не приїжджав до нас, хоча я його люблю, хоча він мене любить, але… Вона — зіронька моя, вона — одинокая… [рядок з пісні Білик “Одинокая”]”.

Ірина Білик у програмі Мій секрет
Ірина Білик у програмі Мій секрет

За словами Ірини, чоловік не бачив ні її, ні їхнього спільного сина Табріза вже рік, тому вона і стала ініціатором розлучення.

Варто відзначити, що Ахмадов є відомим російським фотографом, в Москві він і живе, тоді як поп-діва не захотіла переїжджати і залишилася в Києві. Якщо спочатку вони могли будувати відносини на відстані, то поступово це стало проблемою:

“Спочатку, коли ця корона з’явилася, він сказав, що не літають літаки. Потім я почала дізнаватися, вони літали. Тепер він мені пише, а я думаю, а що мені писати, якщо його дитина тут чекає?”, — зізналася співачка.

Маша Єфросиніна та Ірина Білик
Маша Єфросиніна та Ірина Білик

Незважаючи на все це, Білик вважає Аслана кращим їх усіх її чоловіків і з великою ніжністю про нього відгукується.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.