Чому Лев Лещенко за два шлюби і 79 років життя так і не став батьком: “Анітрохи не шкодую”

Відомий радянський і російський співак Лев Лещенко за своє довге життя двічі був одружений, але дітьми він так і не обзавівся і розповів чому.

Зі своєю першою дружиною, співачкою і актрисою Аллою Абдаловою, Лев Валер’янович прожив 10 років разом. Вони познайомилися в студентські роки, трохи пізніше розписалися, проте їх кохання не було довговічним.

У програмі “Доля людини” Лещенко назвав їх шлюб університетським:

“Напевно, це була любов, але як казав мій педагог по вокалу: “Ніколи не одружуйтеся на своїх однокурсниках”.

Алла Абдалова і Лев Лещенко
Алла Абдалова і Лев Лещенко

Раніше Абдалова взяла участь в шоу “Секрет на мільйон”, де розповіла, що під час заміжжя за Львом перервала три вагітності, оскільки бачила, що чоловік не рветься стати батьком:

“Я йому говорила, а він хотів закріпитися в професії, в театрі”.

Алла Абдалова в програмі Секрет на мільйон
Алла Абдалова в програмі Секрет на мільйон

Як тільки герой нашої сьогоднішньої статті став широко відомий, навколо нього тут же стали з’являтися жінки, тоді-то відносини пари і дали тріщину. Через два роки після розлучення в 1976-му Лещенко знову одружився з Іриною Багудіною, у шлюбі з якою щасливий досі.

Лев Лещенко зі своєю нинішньою дружиною Іриною
Лев Лещенко зі своєю нинішньою дружиною Іриною

На той час артист вже дозрів для батьківства, проте доля не подарувала йому дітей. У Ірини були проблеми по-жіночому, які не дозволили їй стати матір’ю. Вона все ще переживає через це, тоді як Лев Валер’янович змирився з бездітною долею:

“Ми з Ірою приймали зусилля, щоб стати батьками, але тоді медицина була примітивною і не такою організованою, як зараз. Не виходило…”, — зізнався Лещенко.

Лев Лещенко в Долі людини
Лев Лещенко в Долі людини

За його словами, цю проблему вони подолали разом:

“Анітрохи не шкодую ні про що, тим більше живемо ми з дружиною в злагоді. Чого тут переживати?”.

Колись подружжя серйозно подумувало усиновити дитину, проте негативний досвід знайомих злякав їх, при цьому Ірина і Лев Валер’янович всіляко підтримують дитячі притулки.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.