Чому Лев Лещенко за два шлюби і 79 років життя так і не став батьком: “Анітрохи не шкодую”

Відомий радянський і російський співак Лев Лещенко за своє довге життя двічі був одружений, але дітьми він так і не обзавівся і розповів чому.

Зі своєю першою дружиною, співачкою і актрисою Аллою Абдаловою, Лев Валер’янович прожив 10 років разом. Вони познайомилися в студентські роки, трохи пізніше розписалися, проте їх кохання не було довговічним.

У програмі “Доля людини” Лещенко назвав їх шлюб університетським:

“Напевно, це була любов, але як казав мій педагог по вокалу: “Ніколи не одружуйтеся на своїх однокурсниках”.

Алла Абдалова і Лев Лещенко

Раніше Абдалова взяла участь в шоу “Секрет на мільйон”, де розповіла, що під час заміжжя за Львом перервала три вагітності, оскільки бачила, що чоловік не рветься стати батьком:

“Я йому говорила, а він хотів закріпитися в професії, в театрі”.

Алла Абдалова в програмі Секрет на мільйон

Як тільки герой нашої сьогоднішньої статті став широко відомий, навколо нього тут же стали з’являтися жінки, тоді-то відносини пари і дали тріщину. Через два роки після розлучення в 1976-му Лещенко знову одружився з Іриною Багудіною, у шлюбі з якою щасливий досі.

Лев Лещенко зі своєю нинішньою дружиною Іриною

На той час артист вже дозрів для батьківства, проте доля не подарувала йому дітей. У Ірини були проблеми по-жіночому, які не дозволили їй стати матір’ю. Вона все ще переживає через це, тоді як Лев Валер’янович змирився з бездітною долею:

“Ми з Ірою приймали зусилля, щоб стати батьками, але тоді медицина була примітивною і не такою організованою, як зараз. Не виходило…”, — зізнався Лещенко.

Лев Лещенко в Долі людини

За його словами, цю проблему вони подолали разом:

“Анітрохи не шкодую ні про що, тим більше живемо ми з дружиною в злагоді. Чого тут переживати?”.

Колись подружжя серйозно подумувало усиновити дитину, проте негативний досвід знайомих злякав їх, при цьому Ірина і Лев Валер’янович всіляко підтримують дитячі притулки.