Тоня Матвієнко розповіла невідомі факти зі свого життя: раннє материнство і ненависна робота

Українська співачка Тоня Матвієнко разом з дочками прикрасила обкладинку журналу "Viva" і дала відверте інтерв'ю, де розповіла про невідомі факти зі свого життя.

З нагоди свого 40-річчя Тоня Матвієнко стала головною героїнею журналу Viva. Артистка прикрасила обкладинку журналу разом зі своїми дочками 5-річною Ніною, яка з’явилася на світ в шлюбі артистки з Арсеном Мірзояном і 22-річної Уляною, яку вона народила в 17 років.

Також Тоня дала в інтерв’ю, в якому розповіла невідомі публіці факти про себе. Співачка пригадала дитинство. Тоня Матвієнко зізналася, що в дитинстві її дуже навантажували навчанням. Крім занять в школі дівчинка по 7-9 годин на день займалася грою на фортепіано.

Тоня і Ніна Матвієнко
Тоня і Ніна Матвієнко

У 17 років Тоня стала мамою. Про батька дитини артистка не розповідає, але зізнається, що через дитину їй довелося відмовитися на деякий час від кар’єри співачки. Їй треба було забезпечувати сім’ю, тому вона вибрала більш надійну професію – працювала в художній галереї і піар-менеджером, але відчувала, що це не її.

Т
Тоня Матвієнко з дочками Ніною та Уляною

У віці 26 років Тоня зрозуміла, що хоче бути співачкою, адже це мрія всього її життя.

“У 26 років я прийшла до мами на кухню і сказала: ” Досить! Хочу бути співачкою “, – згадує Тоня.

Зараз артистка зізнається, що в 40 років відчуває себе абсолютно щасливою людиною. У неї є все, про що вона мріяла – взаємна любов і діти.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.