Колишня дружина Дзідзьо вперше зізналася, що підозрювала чоловіка в зраді: “Я бачила дзвінки, повідомлення “

Не так давно український артист Дзідзьо вразив публіку заявою про розлучення з дружиною.

Нещодавно в інтерв’ю Каті Осадчій Дзідзьо розповів, що вже 9 місяців не живе разом з дружиною. Вони домовилися розлучитися, але поки що документально це рішення не закріпили. Дружина виконавця співачка Славія вирішила розповісти правду про шлюб і розлучення з артистом. Вона дала відверте інтерв’ю програмі “Новини.Live “.

Жінка зізналася, що багато років вона відчувала себе в тіні чоловіка. Ярослава хотіла розвиватися, як співачка чи актриса, але чоловік їй це забороняв.

“Він говорив:” Я хочу бути спокійним, я хочу, щоб ти була вдома “. Я дуже хотіла грати у фільмах, але Михайло говорив, що він переживає, адже це великі гроші, а мені не вистачає досвіду. Не хотів мене брати в фільми “, – розповіла Ярослава Хома.

Дзідзьо і його тепер уже колишня дружина
Дзідзьо і його тепер уже колишня дружина

Крім того жінка зізналася, що в якийсь момент вона почала підозрювати чоловіка в зраді.

“У мене були думки, що, можливо, він собі кого-то знайшов, тому що зникло то тепло: Михайло начебто не мій чоловік, він як стіна. Я бачила дзвінки, повідомлення, але ніякого виразної відповіді не отримала “, – зізналася вона.

Згодом з’ясувалося, що Михайло взагалі жив деякий час в студії звукозапису. Спав там на дивані. Потім Дзідзьо повідомив дружину, він знімає собі окрему квартиру і буде жити там.

Жінка зізналася, що розчарувалася в сімейних відносинах.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.