Екс-учасниця гурту “Віа Гра ” зізналася, що Костянтин Меладзе розпускав руки: “Було дуже дискомфортно”

Скандал з Костянтином Меладзе набирає все нових поворотів.

Не так давно в ефір вийшла програма “Доля людини” з Ані Лорак, де вона дала відверте інтерв’ю. Там співачка зізналася, що після того, як закінчився її перший контракт з Юрієм Фальосою, продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю на “особистих умовах”. Простіше кажучи, він пообіцяв їй кар’єру в обмін на любовні відносини.

Ані Лорак і Костянтин Меладзе
Ані Лорак і Костянтин Меладзе

Після такої заяви розгорівся справжній скандал. Ані Лорак почали звинувачувати в наклепі, нібито вона оббрехала Костянтина Меладзе. За продюсера заступився його брат Валерій Меладзе, а також співачки, яких продюсував Костянтин – Світлана Лобода і Надія Мейхер. Однак були й ті зірки, які заступилися за Ані Лорак. Зокрема українська співачка Оля Полякова записала відео, де заявила, що свого часу Костянтин Меладзе теж пропонував їй кар’єру за “любов”.

А недавно екс-віагрянки Тетяна Найник, яка прийшла в групу на місце Надії Грановської в 2002 році, теж зробила серйозну заяву. В одній з телепередач на телеканалі НТВ Тетяна розповіла, що близько 20 років тому продюсер Костянтин Меладзе робив їй неоднозначні натяки. Дівчина розповіла, що після одного з концертів продюсер покликав її до себе через те, що вона погано танцює. Згодом він посадив Тетяну до себе на коліна і почав погладжувати. Співачка зізнається, поцілунків не було, але стало дуже дискомфортно.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.