Як живуть учасниці шоу “Холостяк”поза камерами: колишня “наречена” розкрила всі секрети

Колишня учасниця шоу "Холостяк" відкрила завісу за лаштунки передачі. Як насправді живуть дівчата поза камерами? Читайте у матеріалі.

Шоу “Холостяк” — це складна у виробництві і витратна телепередача, оскільки в ній задіяні кілька десятків людей. Для того, щоб шоу виходило в терміни і вся Україна могла спостерігати за народженням нового кохання, організатори ввели ряд правил і для знімальної групи, і для самих учасниць.

Про те, як дівчата “виживали” на шоу, розповіла Наталія Масленнікова, яка боролася за серце холостяка в 10 сезоні.

Макс Михайлюк — холостяк 10 сезона
Макс Михайлюк — холостяк 10 сезону

По-перше, Наталія відповіла на одне з найбільш поширених питань — дівчатам ніхто не платить за зйомку в шоу. Вони також самі готують собі їсти і своїми силами роблять прибирання в будинку і створюють затишок — дівчат не обслуговують прибиральниці або кухаря.

Для учасниць “Холостяка” діє ряд заборон. Наприклад, не бажано спілкуватися з кимось зі знімальної групи, щоб уникнути відносин з холостяками, які не є головними героями: операторами, гаферами і так далі.

До певного часу дівчатам забороняли читати книги, щоб краще сконцентруватися на тому, що відбувається, і вникнути в суть проекту.

Вечеринка-знакомство 10 сезона "Холостяка"
Вечірка-знайомство 10 сезону “Холостяка”

Наталія розкрила деякі секрети знімального процесу. Наприклад, в середньому, зйомки тривають близько 40 годин. Найважчим був перший день. Тоді дівчат готували з самого ранку: візажисти, стилісти і дизайнери. А після потрібно було витримати заповітних 40 годин при повному параді, які тривали, як 40 років.

“40 годин зйомки і потім заселення в будинок. За цей час я встигла померти і воскреснути 2 рази до ряду”, — говорить Масленникова.

До речі, команда під час зйомок першого епізоду становила майже 150 осіб. Дівчина розповіла, що над образами учасниць працюють професійні стилісти телеканалу “СТБ”.

Макс Михайлюк попрощався з Наталією Масленниковою у 5 випуску шоу “Холостяк” і продовжує шукати свою любов.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.