Продюсер Андрія Данилко розповів правду про загадкову хворобу артиста: “Проблеми почалися ще в 2007 році”

Не так давно стало відомо про проблеми зі здоров'ям Андрія Данилка, що породило безліч тривожних чуток як в пресі, так і в мережі.

У квітні 2021 року продюсер Андрія Данилка Юрій Нікітін вперше розповів, що у артиста є проблеми зі здоров’ям. Він не уточнив подробиць, але зазначив, що з Данилком зараз працюють лікарі не тільки з України, а й з інших європейських країн. Оскільки Нікітін не сказав, з чим саме має справу Данилко, в багатьох ЗМІ почали писати про те, що він невиліковно хворий.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Що дійсно відбувається з Андрієм Данилком? Про це продюсер Юрій Нікітін нещодавно розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

За словами Юрія Нікітіна, успіх Вєрки Сердючки став причиною проблем зі здоров’ям Данилко. До 2007 року артист був найбільш затребуваною зіркою в Україні. У нього був дуже щільний концертний графік.

“Він грав по 30-40-50 концертів на місяць. Він фактично, як сам каже, не жив. “, – говорить Нікітін.

Юрій Нікітін дав інтерв'ю Дмитру Гордону
Юрій Нікітін дав інтерв’ю Дмитру Гордону

Він згадав, що Данилко вирішив зробити паузу в кар’єрі після скандалу з участю в “Євробачення 2007 ” (тоді в Росії заявили, що в його пісні Dancing Lasha Tumbai є фраза “Раша, гудбай “, а в Україні проходили акції протесту проти поїздки Сердючки на Євробачення).

Всі ці події похитнули фізичний і емоційний стан артиста.

“Ну і здоров’я від такого графіка дуже сильно похитнулося, скажімо м’яко. У нього переплутавсядень з ніччю, у нього почався гормональний збій в організмі. Організм вже вимагав відпочинку “, – згадує Нікітін.

За словами продюсера Данилко до сих пір не впорався з проблемами зі здоров’ям.

“Це те, що триває до сьогоднішнього дня і з чого він виходить. Це, напевно, позначається на його зовнішності. Він через це сильно переживає. Це такий непростий період “, – зазначив Нікітін.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.