У чому секрет сімейного щастя: Агутін поділився правилами сімейного життя

Леоніда Агутіна та Анжеліку Варум називають однією з найміцніших пар шоу-бізнесу. Так в чому ж їхній секрет?

Артисти одружилися 20 років тому і з того часу живуть душа в душу. Багато хто дивиться на їхню пару з підозрою — адже не буває так ідеально. Тим більше в жорстокому і заздрісному світі шоу-бізнесу.

Але самі музиканти стверджують, що зберегти довгий і щасливий шлюб цілком можливо, головне — любити один одного і постійно працювати над відносинами. Адже почуття і сім’я — це теж маленька робота. У чому ж секрет Леоніда та Анжеліки?

Леонид Агутин и Анжелика Варум
Леонід Агутін і Анжеліка Варум

За словами Агутіна, міцні відносини їхньої пари — багато в чому заслуга незлопам’ятної і мудрої Варум. Співак каже, що його дружина володіє дивовижною здатністю — жити одним днем. Вона не запам’ятовує сварки і образи — для неї начебто немає минулого.

Леонід так само поділився, що до початку пандемії він на кілька місяців літав в Аргентину, де записував іспаномовний альбом з сином відомої кінозірки Лоліти Торрес, Дієго. Агутін зізнався, що після спілкування з Дієго Лоліта стала для нього новою музою. На питання, як до таких заяв поставилася його дружина, він впевнено відповів:

“Анжеліка знає, що муз у творчого чоловіка може бути багато, а ідеальна кохана жінка — одна. Вона! ”

Анжелика Варум и Леонид Агутин
Анжеліка Варум та Леонід Агутін
Агутин и Варум с дочерью Лизой
Агутін і Варум з дочкою Лізою

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.