Аліна Гросу розповіла, чим балує Полянського, з яким почала жити після розлучення: “Намагаюся встигнути все”

Аліна Гросу зізналася, що для свого улюбленого Романа Полянського вона готує кулінарні шедеври.

Аліна Гросу почала зустрічатися зі старшим на 11 років російським актором Романом Полянським практично відразу після того, як розлучилася зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим. До слова, з ним Гросу в офіційному шлюбі прожила всього пару місяців. За словами Аліни, її вже екс-чоловік знайшов собі жінку постарше і багатше. Дівчина не приховує, вважає свого колишнього звичайним альфонсом.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Аліна Гросу з колишнім чоловіком

Роман Полянський, який раніше теж був одружений і має дочку, допоміг пережити їй розлучення і зайняв своє місце в серці співачки. Перший час Гросу і Полянський приховували свої відносини. Однак зараз вони не приховують, що люблять один одного і живуть разом.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Нещодавно Аліна Гросу дала невеличке інтерв’ю за кулісами шоу “Співають всі! “, Де вона стала зірковим експертом. Аліна розповіла, як вони з Романом Полянським ділять побутові обов’язки і чим вона балує свого коханого.

“Звичайно, намагаюся встигнути все! І вдома я обов’язково готую для себе і Роми. Це може бути все, що завгодно: лазанья, пасти, солянки, борщі, зрази, киши “, – сказала Аліна.

Також артистка зізналася, що заради неї Полянський переїхав з Росії в Україну і вже домагається тут успіхів.

“Рома переїхав за мною в Україну і вже працює не тільки як актор, але і як режисер. Він встиг тут відзняти серіал, причому хороший, якісний, з шикарною командою “, – поділилася Аліна.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!