Оля Фреймут зізналася, скільки тисяч доларів бере за проведення весілля: Притула просить в рази більше

Головний ревізор країни Ольга Фреймут розповіла, що бере за проведення весілля не так вже дорого, якщо порівнювати з її колегами.

Оля Фреймут – відома українська телеведуча. Багато людей її знають її як ревізора, який їздив по готелям і ресторанам України і правдиво показував, що відбувається за закритими дверима кухні.

Ольга Фреймут в ролі ревізора
Ольга Фреймут в ролі ревізора

Зараз Фреймут пішла в материнство і все рідше з’являється на телеекранах.

Нещодавно вийшло інтерв’ю Фреймут для YouTube-каналі Big Money. Там телеведуча розповіла про свої заробітки. Телеведуча зізналася, що зараз вона проводить серйозні заходи – конференції, презентації. Однак раніше, коли вона часто світилася на телеекранах, її запрошували вести весілля. Оля запевняє, що їй було соромно брати великі суми за проведення весіль, на відміну від деяких її колег. “Невеликими” гонорарами Фреймут називає суми в 5-6 тисяч доларів.

Ольга
Ольга Фреймут в інтерв’ю для YouTube-каналі Big Money

“Ну не багато, ну від 5 до 6 тисяч доларів. Я просто знаю, скільки деякі вусаті колеги стоять, ось з такими волоссям, у них там більше. Вусаті колеги, ну від 10 тисяч і більше. І вони так гордо називають ціну, я якось так не можу. Ось ви б хотіли, щоб я ваше весілля вела? Це буде нудне весілля. Я не можу на цю суму вам запропонувати послугу. Якщо я знаю, що я точно на своєму місці, я спокійно заберу ці гроші. А на весілля? Ну така собі буде весілля “, – розповіла Фреймут.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.