Віталій Кличко прокоментував чутки про розлучення з дружиною: “Вам довідку принести? “

Мер Києва Віталій Кличко вже 25 років одружений на спортсменці і моделі Наталії Єгоровій. Однак останнім часом ходять чутки, що вони розлучаються.

Віталій Кличко одружився в 1996 році на спортсменці і моделі Наталії Єгорової. У пари в шлюбі народилося троє дітей – син Єгор-Данило, якому зараз 21 рік, дочка Єлизавета-Вікторія, якій 18 років, і наймолодший Максим-Олександр, йому 16 років.

Віталій Кличко з сином Єгором
Віталій Кличко з сином Єгором

Довгий час Віталій Кличко і його дружина Наталя живуть не разом. Жінка проживає в Німеччині, а Віталій в Україні. Бачаться дружини кілька разів на рік.

Останнім часом ходять чутки, що Віталій Кличко розлучився зі своєю дружиною. Однак нещодавно в ефір вийшло інтерв’ю мера Києва програмі “Зірковий шлях “, де він спростував дану інформацію.

“Всі говорять про те, що ви з Наталією вже давно не в шлюбі? ” – запитала у Кличка журналістка.

“Це моє особисте життя. Моя. Особиста. Життя. Чуток багато ходить. Хтось може щось придумати, хтось щось додумати, але дуже важливо, щоб ти сам знав правду і завжди був щирим “, – пішов він від відповіді.

В
Віталій Кличко в програмі Зірковий шлях

“Ви як справжній політик – чітко на питання не відповіли. У шлюбі ви з Наталією? ” – повторила питання ведуча програми.

“Вам довідку принести? Я шлюбі “, – заявив він.

До слова, Віталію Кличку неодноразово приписували романи з українськими красунями. Подейкують, що поки офіційна дружина мера в Німеччині, він займається своїм особистим життям в Україні.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.