Батько Жанни Фріске вперше зізнався, що у співачки був брат-близнюк: “Покликав за собою”

У відомої співачки Жанни Фріске був брат-близнюк, але він помер через 2 тижні після народження.

Відома російська співачка Жанна Фріске померла 15 червня 2015 роки від важкого онкологічного захворювання. Рідні артистки до сих пір не можуть змиритися з приводу тяжкої втрати.

Нещодавно батько Жанни Фріске дав велике інтерв’ю YouTube-шоу “Психологія зірок “. Там він розповів про взаємини з зятем Дмитром Шепелєвим після смерті Жанни, про спілкування з онуком і багато іншого.

Про
Батько Жанни Фріске в програмі Психологія зірок

Також Володимир Фріске вперше розповів, що у Жанни Фріске був брат-близнюк.

Як виявилося, діти народилися на сьомому місяці вагітності. Жанна з’явилася на світ з вагою 1300 грамів, а її брат – 2640. Однак, у хлопчика була непрохідність кишечника і асфіксія. Його відразу відвезли в лікарню, але малюк прожив всього 2 тижні.

“Через два тижні нам зателефонували з клініки і сказали, що хлопчик помер. Я приїхав, жінка запитує: “Будете ховати? ” Я відповідаю: “А як же “. І ось вона виклала сім трупів, мені це неприємно згадувати. Я підійшов і свого одразу впізнав. Він так схожий на мене був! “, – розповів Володимир Фріске.

А ось маленька Жанна провела в лікарні більше місяця, але вижила.

Чоловік зізнається, смерть дитини вони з дружиною переживали не довго, адже у них залишилася Жанна. Також батько співачки згадав, що перед тим, як Жанна Фріске померла, вона сказала, що її до себе кличе брат.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.