Леся Нікітюк розповіла правду про стосунки з Сергієм Притулою: “Ми можемо це зробити”

Сергію Притулі та Лесі Нікітюк приписують не тільки робочі відносини, а й романтичні.

Сергій Притула та Леся Нікітюк кілька років працюють на одному телеканалі і знімають популярне шоу “Хто зверху”. Деякий час навіть ходили чутки про можливий роман телеведучих.

Нещодавно, Леся Нікітюк дала інтерв’ю журналу “Телегід “, де розповіла правду про стосунки з Сергієм Притулою. За словами телеведучої, вони справжні друзі.

“Я вірю в дружбу між чоловіком і жінкою в декількох випадках. Один з них – це коли вони колеги по проекту. Така модель у нас з Сергієм Притулою. Чи то ми з ним з одного регіону, то чи просто приблизно однаково виховані, але у нас немає в крові лицемірства і скандальності. Звичайно, можемо це легко зробити, але навіщо? “- розповіла Леся.

Сергій Притула та Леся Никитюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк в програмі Хто зверху

До слова, Леся Нікітюк – закореніла холостячка. Кілька років тому вона збиралася вийти заміж за свого коханого, проте доля склалася так, що вони розлучилися. Після цього Леся вирішила всю себе присвятити кар’єрі.

А ось Сергій Притула – зразковий сім’янин. У травні цього року він став батьком втретє. Його друга дружина Катерина народила дівчинку, яку назвали Стефанією.

Сергій Притула з новонародженою дочкою
Сергій Притула з новонародженою дочкою

Цікаво, що про вагітність дружини Сергія Притули було невідомо публіці. Шоумен вирішив приховати цю новину до появи малятка на світло.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.