Потап відверто розповів про відносини Насті Каменських з його колишньою дружиною Іриною Горовою: “Мене влаштовує”

Потап вважає, що його колишня і нинішня дружина не повинні дружити.

Відомий український реп-виконавець і продюсер Потап вперше одружився в дуже юному віці – 18 років. Його дружиною стала бізнесвумен Ірина Горова. Вони прожили в шлюбі 15 років, побудували разом бізнес і народили сина Андрія, якому зараз 12 років.

Потап з першою дружиною і сином
Потап з першою дружиною і сином

Розлучилися подружжя в 2014 році і ймовірно, що причиною розлучення стали нові відносини Потапа з Настею Каменських.

Потап і Настя дуже довго приховували свої відносини. Навіть будучи в офіційному шлюбі вони робили вигляд, що їх пов’язує просто робота. Закохані розкрили всі карти тільки в травні 2019 року, коли зіграли весілля. Варто зазначити, що на момент весілля вони вже були одружені.

Потап і Настя
Потап і Настя Каменських

Раніше Настя Каменських в інтерв’ю розповідала, що з колишньою дружиною Потапа не підтримує жодних стосунків – вони просто не спілкуються. При цьому Каменських стверджує, що добре ладнає з сином свого чоловіка від першого шлюбу.

Потап в інтерв’ю виданню ” КП в Україні ” вперше прокоментував відносини своєї колишньої і нинішньої дружини і заявив, що його все влаштовує.

“Мене влаштовує їх спілкування між собою. Мені здається, якщо перша дружина буде дружити з моєю дружиною, це не дуже правильно. Повинні бути точно не “військові дії “, але не дружба. Це два різних періоду життя, дві різні системи відносин, різні жінки і різні погляди на світ. Зараз їхні стосунки я б назвав дипломатичним паритетом. “, – заявив Потап.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.