Анастасія Приходько зізналася, що ображена на Ані Лорак: “До мене Меладзе не залицявся “

Українська співачка Анастасія Приходько образилася на Ані Лорак після скандалу останньої з Костянтином Меладзе.

Не так давно весь український і російський шоу-бізнес обговорював скандальну історію Ані Лорак і Костянтина Меладзе. Все почалося з того, що Ані Лорак в інтерв’ю розповіла, що багато років тому продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю в замін на відносини особистого характеру. Артистка натякнула, що “під крило” Костянтина Меладзе молодим співачкам можна було потрапити тільки через ліжко.

Ані Лорак
Ані Лорак

Українська співачка Анастасія Приходько, продюсером якої довгий час був саме Костянтин Меладзе, образилася на Ані Лорак за таку заяву. Про це Приходько розповіла в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, яке вийшло 15 вересня на телеканалі “1 + 1”. Анастасія заявила, що вона ніколи не намагалася спокусити продюсера і відповідно не давала приводу на пропозиції подібного характеру.

Ан
Анастасія Приходько дала інтерв’ю програмі ЖВЛ

“За мною Костянтин Меладзе не доглядав. Не було ніяких натяків з його боку. Тому мене дуже образило, коли Кароліна сказала, що всі були згодні на його умови. Я не приходжу в коротких спідницях, які не фарбуюся, що не закидаю ногу на ногу. Тому у чоловіків не виникає бажання щось мені запропонувати “, – висловилася артистка.

Варто відзначити, що Ані Лорак підтримала українська співачка Оля Полякова, яка заявила, що і їй свого часу Костянтин Меладзе робив аналогічну пропозицію.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.