Подякував за дочку: Валерій Меладзе розповів, що подарував Джанабаєвій за народження дитини

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе стали батьками втретє в квітні поточного року.

Відомий співак Валерій Меладзе дав інтерв’ю Славі Дьоміну в рамках програми “29 запитань від ” Люкс ФМ “, яка 16 вересня вийшла на YouTube-каналі ” Люкс ФМ “. В інтерв’ю чоловік зізнався, що вважає себе дуже хорошим батьком, тому що любить своїх дітей більше власного життя.

Також Валерій розповів, що подарував своїй дружині Альбіні Джанабаєвій в подяку за народження дочки Агати, яка з’явилася на світ у квітні поточного року. За словами артиста, він подарував “вельми пристойні сережки”.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

На питання про те, на кого схожа недавно народжена донька, Валерій відповів, що іноді йому здається, що малятко схожа на його маму, а іноді – на тата.

Відзначимо, Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе довго приховували те, що чекають дитину. Радісну новину повідомила Альбіна, будучи вже на 9 місяці вагітності. Артистка опублікувала фото в Інстаграм-блозі, де позувала в відвертій сукні і з величезним животом.

Вагітна Альбіна Джанабаєва
Вагітна Альбіна Джанабаєва

Нагадаємо, що у Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої є двоє синів – старший Костянтин, якому нещодавно виповнилося 17, і молодший Лука, йому зараз 6. Для Валерія Меладзе новонароджений малюк став шостою дитиною, з колишньою дружиною Іриною він виростив і виховав трьох доньок – Інгу , Софію і Аріну.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.