Валерій Меладзе розповів про конфлікти з братом Костянтином: “Він вимагає більше, ніж я можу”

Валерій Меладзе відверто відповів на 29 питань в рамках програми "29 запитань від Люкс ФМ ", яка 16 вересня вийшла на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Так, артист розповів про свою недавно народжену дочку, про гонорари і про вчинки, за які йому соромно. Також в інтерв’ю була зачеплена тема відносин з рідними людьми.

Як відомо, у Валерія Меладзе є рідний брат Костянтин, який є автором всіх його пісень і його продюсером.

В інтерв’ю Валерій Меладзе заявив, що ніколи не злитися на свого брата і серйозних сварок між ними не буває. Єдине місце, де іноді бувають дрібні сварки між братами – це студія звукозапису. За словами Валерія, його брат часто хоче від артиста більше, ніж він може.

“Ми іноді могли посваритися в студії. Він завжди вимагає від мене більшого, ніж можу. Тому можу розлютитися. Сказати “Що ти від мене хочеш? “. Але потім виконую те, що він вимагає, і виходить добре “, – зізнався Валерій Меладзе.

Валерій і Костянтин Меладзе

Також Валерій Меладзе розповів і про свою сім’ю і дітей. В інтерв’ю чоловік зізнався, що вважає себе дуже хорошим батьком, тому що любить своїх дітей більше власного життя.

До слова, Валерій Меладзе зовсім недавно став батьком в 6-й раз. Його дружина Альбіна Джанабаєва народила дівчинку, яку назвали Агатою. В інтерв’ю артист розповів, що подарував своїй дружині Альбіні Джанабаєвій в подяку за народження дочки. За словами артиста, він подарував “вельми пристойні сережки”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.