Олег Винник написав для Таюне пісню і зізнався, що буде “просувати” її на велику сцену: “Буду робити все”

Бек-вокаліста Олега Винника Таюне зовсім скоро може стати сольною виконавицею. Про це заявив сам "повелитель вовчиць".

Таїсія Сватко, вона ж Таюне, вже багато років є бек-вокалісткою відомого українського артиста Олега Винника. Однак нещодавно дівчина вразила своїх шанувальників, випустивши сольну пісню “Подруга”. Як виявилося пізніше, цю пісню написав сам Олег Винник і подарував її Таюне, яку, до речі, вважають таємною дружиною артиста.

В інтерв’ю програмі ” Ранок з Інтером ” Олег Винник зізнався, що буде робити все, щоб просунути свою бек-вокалістку на велику сцену.

“Таюне мені не чужа: це людина, яка зі мною постійно на сцені, ми тисячі концертів проїхали, стільки всього пережили разом. Я знаю, що люди її люблять, вони співають її пісні разом з нею. Тому я буду робити все, щоб у неї був свій репертуар, альбом, щоб вона могла заробляти на цьому терені собі на хліб “, – сказав Олег Винник.

Нагадаємо, чутки про те, що Олег Винник і Таюне офіційно одружені, з’явилися неспроста. Вони познайомилися ще в студентські роки і в Мережі можна знайти багато романтичних знімків з їхньої молодості. Крім того, на малій Батьківщині Олега Винника сусіди артиста підтвердили той факт, що він ще в 90-і роки одружився на Таїсії і у них є спільний син, який проживає в Німеччині.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Сам же Олег Винник подробиці особистого життя не розкриває. Артист дотримується образу головного серцеїда країни, а наявність дружини і дітей не дуже вписується в цей образ.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.