Віктор Павлик розповів, чи буде весілля з Катериною Репяховою

Віктор Павлик та його дружина Катерина Репяхова давно розписалися у РАГСі, проте урочистої частини так і не було.

У день свого офіційного одруження молодята скромно погуляли, поділившись фотографіями. А пишну гулянку постійно відкладали. То карантин, то смерть молодшого сина Віктора Павлика, то вагітність Рєпяхової. Тепер у журналістів залишається одне питання — а чи весілля взагалі? Павлик зізнається — планували відзначити круто, а зараз незрозуміло, що взагалі буде.

“Навряд чи, ну не знаю. Ну ми не планували велике весілля. А так, у Дніпрі, людина на 40, тільки сім’я, грубо кажучи. А чому 40? Тому що мені Діма Таран мав дати автобус із Києва – подарувати як весільний подарунок, та повний автобус людей у складі мого сина Сашка, моєї дочки Христини з Рівного, наша одна з бек-вокалістів Олена Терновецька, Іван Корокищук, аранжувальник, з яким я працюю довго, мали всі приїхати до Києва, сісти на автобус, і цей автобус мав поїхати в Дніпро, але це все планувалося, коли не було ніякого карантину, нічого, розумієте?.. Ми там мали дати живий концерт, це мало бути десь за містом на траві. повинен бути якийсь заміський ресторанчик, і пісні спеціальні підбиралися. І з Катею ми мали навіть у дуеті співати якусь пісню разом”,

– розповів чоловік Катерини Репяхової, український артист Віктор Павлик.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Нагадаємо, що влітку 2021 року Катерина вперше стала мамою. Вона народила хлопчика, якого назвали Михайло.

Коментар, наведений у статті, взято з Ютуб-каналу DOROTYE. Повну версію інтерв’ю можна переглянути за посиланням нижче.

ВІКТОР ПАВЛІК: молода дружина; плітки та пересуди; втрата сина; та за що просити вибачення у дітей

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина” є багато випусків про життя зірок. Інформація, яку ми використовуємо, була взята як з офіційних джерел — в Інстаграм-акаунтах самих зірок, так і від неофіційних джерел — коментаторів, незалежних експертів, фан-сторінок.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика та завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці